Om oss


Litt om oss

Det startet i en kjellerstue på Nordstrand i 2004.
Med én dedikert gründer, ble Serverparkering og idéen om å være det tryggeste alternativet for en bedrift å lagre dataen sin, født.
I 2020 ble vi Expectit, som i årenes løp har vokst til 14 ansatte og kontorer på Rosenholm Campus.

Noen av våre fornøyde kunder


Expectit fokuserer på små og mellomstore bedrifter. Våre minste kunder har mellom 1 og 10 ansatte, mens våre største kunder har 50+ ansatte fordelt over flere avdelingskontorer rundt om i Norge.

Typiske Expectit-kunder finner vi i bransjer som regnskap, revisjon, advokat, eiendom, salg, reise, hotell og kontor. Felles for mange av kundene våre er en bevissthet om hvor dyrt det er når IT ikke fungerer. Vår ASP-plattform med en gjennomsnittlig oppetid på 99,995 %, tilfredsstiller de tøffeste kravene til en forutsigbar og stabil IT-løsning. 

Vi er bevisste på hva slags typer kunder vi samarbeider med, og er nøye i kartleggings- og salgsprosessen. En felles forståelse for kundens IT-behov danner grunnlaget for et godt og langvarig samarbeid. 

Finansiell rapport

Vår finansielle situasjon er bra, og vi opplever stadig vekst. Sjekk ut vår tilstand på Proff i tillegg til at du kan laste ned styrets beretning for vår finansielle utvikling her.

Bisnode (Dun & Bradstreet)

Expectit har siden 2008 fått Bisnode (Dun & Bradstreet) sine to høyeste ratinger for kredittverdighet. Det betyr at våre kunder kan være trygge på at Expectit er en langsiktig og solid samarbeidspartner.
Du kan laste ned rapporten fra Bisnode i pdf-format her.

 

Kontortid:

Man-fre: 08:00 - 16:00
Vakt: 24/7

Besøksadresse:
Rosenholmveien 25,

1414 Trollåsen

 

Postadresse:
Postboks 474,

1411 Kolbotn

Kontakt oss:

Telefon: (+47) 21 98 18 50
E-post: post@expectit.no

Facebook
LinkedIn

Org.nr.: 983 053 041