Expectit ASP


Hvem passer det for?

Expectit ASP er en norsk tjeneste for bedrifter som ønsker en enkel IT-hverdag. Med flere forskjellige moduler passer løsningen for både små og store virksomheter, med enkle eller komplekse IT-systemer. Kjernen i ASP er en norsk serverplattform med høy fysisk og digital sikkerhet. Bedriftens dokumenter, databaser og applikasjoner samles og er tilgjengelig på én brukervennlig plattform. Alt driftes, vedlikeholdes og overvåkes av Expectit 24/7. Med Expectit ASP kan du bruke tiden din på din egen virksomhet, mens vi tar ansvar for IT-plattformen.

Hva inneholder Expectit ASP?

Tilgjengelig overalt

Expectit ASP-sky er tilgjengelig over internett, uavhengig av hvilken PC du bruker eller hvor du sitter. Arbeid på kontoret, hjemmefra, på reise eller mobilt via 4G med samme tilgang til alle applikasjoner, dokumenter og verktøy.

Profesjonell e-post

Exchange e-post med sømløs synkronisering til smarttelefon og nettbrett. E-postserver, spamfilter og lagring skjer i vårt datasenter i Oslo.

Integrert

ASP-sky kan integreres med populære skytjenester som f.eks. Office 365. Arbeid i skytjenester side om side med lokale applikasjoner som f.eks. økonomisystem/ERP, CRM eller logistikksystem på én arbeidsflate.

Filserver

Trygg lagring av dokumenter og data i Expectits norske datasenter. Full rettighetsstyring per bruker og rask tilgang til alle filer uavhengig av PC eller lokasjon.

Databaser

Få tilgang til kraftfulle servere for rask databehandling. Databaseservere med f.eks. Microsoft SQL Server driftes og vedlikeholdes av Expectit.

Helpdesk 24/7

Support på telefon og e-post, med 24/7 vakttelefon alle dager året rundt. Ditt ene kontaktpunkt uansett IT-spørsmål.

Backup

Backup av bedriftens kritiske data i forskjellige intervaller og oppbevaringsperioder. Backup kontrolleres alle arbeidsdager av oss, og testes jevnlig.

Lisenser

Alle lisenser for plattformen leies etter behov og antall brukere, og adminsteres av Expectit. Lisensene du allerede eier for dine applikasjoner flyttes enkelt inn på plattformen.

Drift og overvåkning

ASP-sky driftes, vedlikeholdes og overvåkes av Expectit. Du behøver ikke kunne noe om serverdrift. Plattformen oppdateres løpende, vedlikehold skjer utenfor kontortid.

Hvorfor velge Expectit ASP-sky?

Sikkert

Bedriftens data lagres i et profesjonelt datasenter i Oslo med høy fysisk sikkerhet. Plattformen har flere lag med digital sikkerhet og en nøye utformet rettighetsstyring. Expectit oppdaterer plattformen med sikkerhetspatcher og justerer sikkerheten til trusselbildet. Forretningskritiske data sikkerhetskopieres og oppbevares i forskjellige sett over flere lokasjoner i Norge.

Enkelt

Expectit tar ansvar for og håndterer alt teknisk rundt IT-løsningen din, fra leveranse og til daglig drift. Innhenting av data fra gammel løsning, migrering av mailbokser til skyen, oppsett av trådløst nett og installasjon av applikasjoner ivaretas på en effektiv og profesjonell måte. Daglig drift er basert på rutiner, endringer på løsningen dokumenteres, og kundehenvendelser logges og følges opp til hver sak er løst.

Lønnsomt

Du slipper å kjøpe inn servere, lisenser og backupløsninger. Tjenesten leveres som et abonnement, hvor du kun betaler for det antall brukere du har. Antall brukere kan justeres på månedsbasis, slik at løsningen følger bedriftens utvikling uten behov for ytterligere investeringer eller overdimensjonert hardware. Du betaler en fast pris per bruker, som gir forutsigbar IT-drift.

Hvordan komme i gang med ASP-sky?

1: kartlegging og tilbud

Vi starter med en uforpliktende prat, for å forstå behovet deres best mulig. Basert på dette mottar dere et tilbud som er enkelt og forstå, uten kompliserte tekniske begrep og med en enkel prisstruktur.

2: klargjøring og test

Vi klargjør hele IT-løsningen mens dere fortsatt arbeider på den gamle løsningen deres. Applikasjoner installeres og testdata kopieres inn. Dere tester sammen med oss for å sjekke at alt fungerer som det skal før flytting.

3: migrering

Vi kopierer ut og migrerer data fra den gamle løsningen og opp i ASP-sky. Den gamle løsningen stenges ned, og brukerne får tilgang til den nye løsningen. Teknikere fra Expectit kommer ut til deres lokaler og hjelper til med små og store spørsmål i oppstarten.

4: normal drift

Løsningen er nå i full drift, og alle medarbeidere kan arbeide som normalt på plattformen. Vi følger tett opp de første dagene etter levering og sjekker at ting fungerer som det skal, både teknisk og brukermessig.

Applikasjoner

Kundeapplikasjoner på Expectit ASP

Agro Økonomi

Bizview

Eurosoft Eiendom

Finale Årsoppgjør

Infoeasy

Lime Pro CRM

Matrix

Microsoft Project

Oracle Opera

Sticos
Regnskapsmetodikk

Uni Micro

Visma Contracting

Visma Lønn

Akelius Skatt

Duett

ExESS

Google Chrome

Jussys Advocate Desktop

Mamut One

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft SharePoint

PowerOffice Win

SuperOffice CRM

Vega SMB

Visma DI

Visma Webfaktura

Autopay Anvisning

Edi-Soft Consignor

Finale Avstemming

Hogia Lønn

Jussys Compensatio

Maestro Klientadmin

Microsoft Dynamics NAV

Nexima Byråoppsett

Protel

Tazett

Visma Avendo

Visma Document Center

Advisor

ePocket Handyman

Finale Skatt

Huldt & Lillevik Lønn

KS Komplett

Maestro Årsoppgjør

Microsoft Office

Nexima Rapporter

Secure Mail

Total Årsoppgjør

Visma Business

Visma Global

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat:

Telefon: 21 98 18 50