Lokal drift


Hvem passer lokal drift for?

Mange ønsker å ha server lokalt hos seg. Disse får ofte en “set and forget”-drift. Det er tidkrevende og møysommelig å utføre vedlikehold og dokumentasjon. Tid man heller skulle brukt på lønnsomme oppgaver. Med lokaldrift sørger Expectit for en profesjonell og regelmessig drift av ditt utstyr – for en økt driftssikkerhet, forutsigbarhet og lønnsomhet.

Lang erfaring

Vi har lang erfaring i drift av servere ute hos kunde og gode rutiner for effektivt vedlikehold av applikasjoner som Visma, Mamut m.fl. Vi sørger for planlagt regelmessig vedlikehold av server for å redusere risikoen for driftsstans.

Drift av lokalt nettverk og annet IT-utstyr (PC’er, printere o.l.) kan også håndteres av oss. Vi sørger for at alt fungerer optimalt så du og dine medarbeidere kan fokusere på kjernevirksomheten deres.

Også for de uten server

Vi utfører lokal drift også hos de som ikke har egen server, men alt annet IT-utstyr som PC, printer og nettverk. Har man i tillegg ASP eller serverhosting hos oss blir vi en “one-stop-shop” for alt IT-relatert – enklere blir det ikke!

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat:

Telefon: 21 98 18 50