Lokal drift


Hvem passer lokal drift for?

Mange ønsker å ha server lokalt hos seg. Disse får ofte en “set and forget”-drift. Det er tidkrevende og møysommelig å utføre vedlikehold og dokumentasjon. Tid man heller skulle brukt på lønnsomme oppgaver. Med lokaldrift sørger Expectit for en profesjonell og regelmessig drift av ditt utstyr – for en økt driftssikkerhet, forutsigbarhet og lønnsomhet.

Lang erfaring

Vi har lang erfaring i drift av servere ute hos kunde og gode rutiner for effektivt vedlikehold av applikasjoner som Visma, Mamut m.fl. Vi sørger for planlagt regelmessig vedlikehold av server for å redusere risikoen for driftsstans.

Drift av lokalt nettverk og annet IT-utstyr (PC’er, printere o.l.) kan også håndteres av oss. Vi sørger for at alt fungerer optimalt så du og dine medarbeidere kan fokusere på kjernevirksomheten deres.

Også for de uten server

Vi utfører lokal drift også hos de som ikke har egen server, men alt annet IT-utstyr som PC, printer og nettverk. Har man i tillegg ASP eller serverhosting hos oss blir vi en “one-stop-shop” for alt IT-relatert – enklere blir det ikke!

Vi leverer PC-er, laptoper, printere og annet tilbehør direkte til kunde. PC-er kan leveres «nøkkelferdig» med alle programmer, printere og innlogginger ferdig satt opp og klart til bruk.

I tillegg til å sørge for at nettverket fungerer optimalt kan vi utføre helsesjekker av PC-er med jevne mellomrom. Vi går gjennom PC-ene lokalt og rydder vekk uønsket «søppel» som kan gjøre PC-en ustabil, treg eller utsatt for trusler som virus. En planlagt helsesjekk kan spare tusenvis av kroner i tapt inntekt gjennom å minimere risiko for at en PC plutselig slutter å fungere. En av de største kostnadene man kan ha er når medarbeidere ikke får utført jobben sin, noe vi jobber proaktivt for å unngå.

Antivirus for din lokale PC er en trygg løsning der din PC inngår i vårt driftsmiljø med overvåkning av status. Oppdateringer, virusdefinisjoner og eventuelle infeksjoner følges proaktivt opp av oss.

Automatisk oppdatering av Windows og viktige tredjeparts-applikasjoner som Java, Adobe Reader, Adobe Flash med mere. Løsningen overvåkes i vårt driftsmiljø og PC-er som ikke blir oppdatert riktig fanges opp og følges opp av våre teknikere.

Expectit leverer prisgunstige bredbåndsalternativer for små og mellomstore bedrifter. Vi leverer også skreddersydde løsninger tilpasset den enkelte bedrifts behov

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat:

Telefon: 21 98 18 50