Colocation


Hvem passer colocation/ serverhosting for?

Colocation/ serverhosting er en ideell tjeneste for deg som behøver egne dedikerte servere og som ønsker maksimal fysisk sikkerhet og profesjonell infrastruktur på datasenternivå. Med hosting gjennom Expectit plasserer du dine servere i vårt datasenter, i våre lokaler på Rosenholm. Du får full tilgang til serverne dine gjennom fjernadministering, og vi har 24/7 vakt av infrastrukturen for å sikre maksimal oppetid.

I tillegg kan vi bistå med installasjon, vedlikehold og overvåkning av servere og applikasjoner. Vi har umiddelbar nærhet til datasenteret fra våre kontorer og rask responstid.

Vår infrastruktur

Expectit har eget, norsk datasenter plassert på Rosenholm utenfor Oslo. Anlegget ligger i en underjordisk betongbunker under Rosenholm Campus, som ble oppført av IBM som deres skandinaviske senter for høyteknologi i 1986. Lokalene ble totalrenovert av Digiplex i 2010 og holder svært høy teknisk standard.
Området er sikret fysisk med flere avlåste dører og sluser. Adgang til senteret ligger innendørs på Rosenholm Campus, som igjen er sikret med ekstern og intern adgangskontroll og et døgnbemannet sikkerhetssenter.

 

Dette høye fokuset på sikkerhet, adgangskontroll og høy kvalitet er en trygghet for ditt kritiske serverutstyr. Du kan leie deg inn i et toppmoderne datasenter til en fast månedspris, og slipper kostbare investeringer i egen fysisk sikkerhet, brannslukkingsanlegg, nødstrømsløsning med mere. Tjenesten er også skalerbar og kan enkelt både utvides og reduseres etter behov. Den teknisk suverene infrastrukturen gir svært høy oppetid og best mulig forutsetninger for stabile løsninger.

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat:

Telefon: 21 98 18 50