Windows 11


Ny ansatt tekniker

Noe nytt, mye likt, men definitivt en ny og freshere look. 

Med Windows 11 kommer et oppdatert utseende med moderne og minimalistisk design, i tillegg til noen nye funksjoner. Et mer oversiktlig og proft utseende gir deg følelsen av en helt ny PC, selv om du oppgraderer din gamle. I det nye operativsystemet har Microsoft oppdatert innstillinger, slik at det blir enklere og mer intuitivt å navigere og gjøre tilpasninger. Windows 11 er bra utenkt og godt utarbeidet. Det er mye å like og utforske selv om grunnprogrammene er likt.

*Nytt, proft design
*Mer intuitiv navigasjon
*Bedre funksjonalitet 

 

Ny design

Windows 11 er her. Kan vi oppdatere? 

Grunnprogrammene er de samme og det er ingen endringer i kjerneinnstillingene eller prosessene. All kraften og sikkerheten fra Windows 10 er også ivaretatt. Expectit har testet og ikke funnet noen konkrete feil med det nye operativsystemet. Men det er fremdeles ungt, og det kan ha "barnesykdomer". Microsoft har gjort en god jobb med rask fiksing av problemer.
Windows Update gir deg muligheten til å oppgradere til Windows 11 (fra Windows 10) helt gratis, hvis PC-en din har muligheten til det. Kravene på hardware er mye høyere enn det var for Windows 10 og du vil bare kunne ta i bruk Windows 11 hvis disse kravene er oppfylt. For mer informasjon om spesifikasjoner, les her.

Om PC-en din ikke er kompatibel  med de nye oppdateringene, har Microsoft sagt at de skal fortsette med å levere oppdateringer til Windows 10 helt frem til 2025.

Lurer du på om din bedrifts PC-er støtter og kan oppgraderes til Windows 11?

Ta kontakt for hjelp med kartlegging.

 

Noen oppgraderinger fra Windows 10

Snap Layouts

Med det Microsoft kaller "Snap Layouts" kan du enklere organisere oppsett av vinduer på skrivebordet ditt. Hold musepekeren over "maksimer knappen" og det vil nå vises forskjellige layouts som gir deg nye muligheter med en rekke ferdig oppsatte «snaps», laget av Microsoft. Du kan trykke på hver enkelt boks og tildele et vindu for mer bruk og utnyttelse av skjermen din.
Kobler du til en ekstra skjerm eller en dokking, vil Windows huske oppsettet og sette det tilbake slik du hadde det.

 

Ny design
Ny ansatt tekniker

Virtuelle skrivebord

Du kan nå lage nye virtuelle skrivebord og redigere dem som du ønsker med endring av bakgrunn og nye navn. Bruk ulike skrivebord for ulike formål, eksempelvis et skrivebord for jobb og et for privat. Du kan enkelt opprette nye skrivebord ved å velge "Oppgavevisning", så "Nytt skrivebord" og bytte mellom disse ved bruk av "Oppgavevisning". På laptop kan du swipe til siden med 4 fingre.

 

Nye PC-er fra Expectit vil bli levert med Windows 11 så raskt det er mulig.

Kontortid:

Man-fre: 08:00 - 16:00
Vakt: 24/7

Besøksadresse:
Rosenholmveien 25,
1414 Trollåsen

 

Postadresse:
Postboks 474,
1411 Kolbotn

Kontakt oss:

Telefon: (+47) 21 98 18 50
E-post: post@expectit.no

Facebook
LinkedIn

Org.nr.: 983 053 041