Expectit Nextcloud


Din sky, dine regler.

Expectit Nextcloud gir deg tilgang til bedriftens data, fra alle dine enheter, enkelt og sikkert. Bruk én og samme filstruktur på tvers av ASP, lokal PC, Mac, mobiltelefoner og nettbrett. Synkronisér filer i kjent struktur for tilgang uten nett, og del og motta filer med omverdenen. Alt med én og samme rettighetsstyring, backupregime og data lagret i Expectits norske datasenter.

Hvorfor Expectit Nextcloud?

Privat sky

Unngå «skygge-it», behold dine virksomhetsdata i et servermiljø på norsk jord som du kjenner og har kontroll over. Del data kun med de du velger, og ingen andre.

Tilgjengelig

Få tilgang til bedriftens data på farten, via app til mobil og nettbrett, eller offline med filer synkronisert på PC/Mac. Unngå at brukere får tilgang til mer enn de skal, og begrens tilgangen til å synkronisere sensitive filer.

Enkelt

Enkelt å komme i gang - med Expectit Nextcloud får du en velkjent skybasert brukeropplevelse uten å måtte etablere nye separate tjenester. Din eksisterende filstruktur gjøres tilgjengelig i skyen, med samme brukerstyring og backup.

Perfekt for mobilitet

Ha tilgang til data fra enhetene du allerede bruker, uavhengig av hvilken plattform du bruker. Dokumenter, mappestruktur, bilder - alt tilgjengelig fra fingerspissen din, både med og uten nettilgang.

Send store filer direkte fra mappestrukturen eller rett fra mobilappen - sikrere og enklere enn som vedlegg til e-post. Motta store filer enkelt og sikkert uten mellomløsninger.

Mobil og desktop-klienter

Expectit Nextcloud klienter for Android, iOS og PC/Mac lar deg synkronisere og dele filer trygt og enkelt. Mobilklienten har støtte for automatisk opplasting av bilder og videoer du tar, og kan synkronisere utvalgte mapper og filer for tilgang uten nett. Klienten for PC/Mac kan synkronisere hele mappestrukturen for off-line tilgang. I tillegg har du muligheter for varsel om aktivitet på filserveren, deling av filer og selektiv synkronisering for å spare plass.